Related image

گروه تحقیقاتی از مرکز زیست‌شناسی مولکولی و سلولی در حیدرآباد هند نشان دادند که داروی ضدقارچ با استفاده از این نانوذرات وارد محیط چشم شده و التهاب را کاهش می‌دهد. این سامانه دارویی روی موش‌های آزمایشگاهی و انسان مورد آزمایش قرار گرفته است.
کراتیت یک بیماری‌ چشم است که در آن قرنیه دچار آسیب شده و ممکن است فرد را گرفتار مشکل بینایی کند.
این نانوذرات برای درمان کراتیت مورد آزمایش قرار گرفته است. در حدود 30 درصد از بیماران دچار کراتیت، در نهایت دچار نابینایی می‌شوند. دلیل این امر پروتئاز تولید شده توسط پاتوژن است که موجب آسیب به قرنیه چشم می‌شود. این نانوذرات رساندن دارو به قرنیه را بهبود داده و می‌تواند اثربخشی آن را افزایش دهد؛ همچنین قادر است التهاب چشم را مدیریت کرده و آن را بهبود دهد.
براساس گزارش‌های محققان، درمان کراتیت بسیار چالش برانگیز است؛ چرا که هم عفونت و هم التهاب باید درمان شود. 
چالش دیگر، حفظ سطح دوز مناسب دارو در سطح قرنیه است؛ چرا که اشک چشم و پلک‌زدن موجب شسته شدن دارو از سطح چشم می‌شود. در روش جدید، محققان از نوعی آنتی‌بادی استفاده کردند که روی سطح نانوذرات قرار می‌گیرد و قادر به اتصال به قرنیه است. با اتصال نانوذرات به سطح قرنیه، ماندگاری آن در چشم افزایش یافته و رهاسازی دارو با کارایی بالاتری انجام می‌شود. پروتئاز تولید شده توسط قارچ موجب از بین رفتن نانوذرات ژلاتینی شده و دارو رهاسازی می‌شود. همین تأثیر پروتئاز روی نانوذرات نیز می‌تواند موجب کاهش آسیب به قرنیه شود.

Image result for ‫نانوذرات حاوی آنتی‌بادی برای رهاسازی دارو به سطح قرنیه‬‎

نانو لوله های کربنی شفاف با خواص فوق العاده در صنعت الکترونیک و ساخت صفحات لمس هوشمند تلفن همراه

راهکار‌های 5گانه فناوری‌نانو برای تامین امنیت آینده

فناوری نانو، امیدی تازه در امنیت اطلاعات

نانوذرات ,چشم ,قرنیه ,دارو ,سطح ,موجب ,به قرنیه ,شده و ,این نانوذرات ,سطح قرنیه ,شده توسط

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علم و فناوری آموزش و سرگرمی ویژه نوجوانان دبستانی خرید اینترنتی دیوارپوش دانلود خلاصه کتاب مبانی مدیریت اسلامی رضا نجاری همراه نمونه سوال port-bicycle My Dystopia LEARN to COMPUTER نوجوان سالم دبیرستان امام حسین (ع) فرهنگ پرواز